STORMSCHADE

Dakpannen die zijn verschoven, lekkage of een kapotte dakgoot? Stormschade aan uw dak is erg vervelend en een snelle oplossing is daarbij zeer gewenst! Met onze 24-uurs spoedservice kunt u er bij ons van op aan dat wij binnen een korte tijd uw probleem verhelpen. Niemand wil natuurlijk lang met een dakprobleem rondlopen! Simonis Dakwerken is uw partner voor allerlei soorten stormschade aan uw dak. Onze dakdekkers hebben zich door de jarenlange ervaring gespecialiseerd in stormschade. Wij zijn al meer dan 15 jaar deskundig in het vak en ook de komende jaren zullen wij ons weer keihard voor u inzetten!

 

BINNEN 24 UUR OP LOCATIE

Heeft u problemen met uw dak? Dan lossen wij die graag snel en vakkundig voor u op! In geval van spoed staat wij binnen 24 uur op uw dak.

10 JAAR GARANTIE

Voor Simonis Dakwerken zijn de kwaliteit van ons werk en van de materialen die we gebruiken prioriteit 1 en 2. Daarom kunnen wij 10 jaar garantie geven.

 

15 JAAR ERVARING

Simonis Dakwerken heeft ruim 15 jaar ervaring. Wij hebben alleen vakmensen in dienst, die u graag van advies voorzien en uw probleem oplossen.

100% TEVREDENHEIDS GARANTIE

Wij zijn pas tevreden als wij u met een goed gevoel, een grote glimlach op uw gezicht en een solide dak achterlaten. Ontdek het zelf!

 

IS HET TIJD OM UW
PROJECT TE STARTEN?

We staan telefonisch klaar voor al uw vragen of om een project te bespreken. Ook staan wij klaar bij kleine reparaties en onderhoud!

DAKWERKZAAMHEDEN LATEN
VERRICHTEN DOOR EEN PROFESSIONAL

Simonis Dakwerken helpt u graag verder!

SNEL OP LOCATIE

10 JAAR GARANTIE

15 JAAR ERVARING

100% KLANTTEVREDENHEID GARANTIE