NOKVORST

Nokvorsten zijn speciale halfronde dakpannen die op de bovenste rand van het dak worden geplaatst. Met nokvorsten worden de twee zijdes van een dak met elkaar verbonden en netjes afgesloten, zodat het dak volledig waterdicht wordt.Na meerdere decennia wordt het cement tussen de dakpannen en nokvorsten ondeugdelijk en vraagt om dit aandacht. De nokvorsten liggen dan los op de nok en waterdichtheid is niet meer gegarandeerd. Dit kan niet alleen zorgen voor vervelende lekkages maar ook voor gevaarlijke situaties. Problemen met de nokvorsten zijn vaak een van de eerste gebreken die zich openbaren bij een verouderd dak.

BINNEN 24 UUR OP LOCATIE

Heeft u problemen met uw dak? Dan lossen wij die graag snel en vakkundig voor u op! In geval van spoed staat wij binnen 24 uur op uw dak.

10 JAAR GARANTIE

Voor Simonis Dakwerken zijn de kwaliteit van ons werk en van de materialen die we gebruiken prioriteit 1 en 2. Daarom kunnen wij 10 jaar garantie geven.

 

15 JAAR ERVARING

Simonis Dakwerken heeft ruim 15 jaar ervaring. Wij hebben alleen vakmensen in dienst, die u graag van advies voorzien en uw probleem oplossen.

100% TEVREDENHEIDS GARANTIE

Wij zijn pas tevreden als wij u met een goed gevoel, een grote glimlach op uw gezicht en een solide dak achterlaten. Ontdek het zelf!

 

IS HET TIJD OM UW
PROJECT TE STARTEN?

We staan telefonisch klaar voor al uw vragen of om een project te bespreken. Ook staan wij klaar bij kleine reparaties en onderhoud!

DAKWERKZAAMHEDEN LATEN
VERRICHTEN DOOR EEN PROFESSIONAL

Simonis Dakwerken helpt u graag verder!

SNEL OP LOCATIE

10 JAAR GARANTIE

15 JAAR ERVARING

100% KLANTTEVREDENHEID GARANTIE