SIMONIS DAKWERKEN: SPECIALIST IN DAKISOLATIE

HET BELANG VAN DAKISOLATIE: SIMONIS DAKWERKEN DENKT MET U MEE

Warme lucht stijgt op. Wanneer het dak van uw huis of bedrijfspand niet goed geïsoleerd is verdwijnt deze warme lucht door het dak. Dat levert veel extra stookkosten op, want de lucht binnen koelt af en de verwarming slaat weer aan. Het goed isoleren van het dak levert al gauw 25% minder energiekosten op. Het is dus van belang dat uw dak goed geïsoleerd is. Dit kan van binnenuit of van buitenaf. Over de manier van beste van isoleren adviseren de dakdekkers van Simonis Dakwerken u graag over. Wij hebben 15 jaar ervaring, bieden 10 jaar garantie en een 100% tevredenheidsgarantie. Als u contact met ons opneemt voor een offerte, komen wij binnen 24 uur langs voor een maatwerkofferte.

Een goed geïsoleerd dak levert meer op dan alleen een forse besparing op uw energiekosten. Andere voordelen zijn:

 • Het is aangenamer in uw huis of bedrijfspand
 • De verwarmde vertrekken koeler minder snel af als u de thermostaat lager zet
 • U stoot minder CO2 uit omdat u minder gas nodig heeft om uw woning te verwarmen en helpt daarmee het klimaat
 • Het heeft een positief effect op de waarde van uw woning
 • U kunt een subsidie aanvragen en een speciale lening afsluiten voor isolatie

SUBSIDIES EN LENINGEN VOOR DAKISOLATIE

Uw dak isoleren kost geld. Om dit voor iedereen betaalbaar te maken zijn er aantrekkelijke subsidies en leningen voor isolatie en andere duurzame maatregelen. Bekijk hier, op de website van de overheid, de mogelijkheden van leningen en subsidies voor isolatie.

ZOEK NIET VERDER, MAAR NEEM DIRECT CONTACT OP! DAN ONTVANGT U SNEL ONZE REACTIE.

SIMONIS DAKWERKEN KAN DAKISOLATIE OP VERSCHILLENDE MANIER AANBRENGEN

Het isoleren van een dak kan Simonis op diverse manieren voor u verzorgen. De meeste gangbare wijze waarop wij daken isoleert is door het aanbrengen van een laag polyurethaanschuim (PUR) aan de binnen- of buitenzijde van het dakbeschot.

Doordat het polyurethaanschuim over een hoge dampdichtheid beschikt is het toepassen van folie(s) zoals bij het isoleren met glas/steenwol niet nodig. Dit bespaart werk en neemt tevens het risico op luchtlekkage weg.

DAKISOLATIE AAN DE BINNENZIJDE VAN HET DAK

Wanneer u op zolder van binnenuit tegen uw bestaande dakbeschot (vaak hout) aankijkt en dit nog niet is afgewerkt is het eenvoudig om tegen dit dakbeschot een laag polyurethaanschuim aan te brengen. Het schuim kent een zeer hoge isolatiewaarde en wordt er vloeibaar tegenaan gespoten. Hierdoor worden alle naden en kieren gedicht in uw dakbeschot.

DAKISOLATIE AAN DE BUITENZIJDE VAN HET DAK, HOE WERKT DAT?

Wanneer u van binnenuit geen toegang heeft tot uw dakbeschot kunnen wij uw dak van buitenaf isoleren. Hierbij dienen de dakpannen verwijderd te worden. Na het verwijderen van de dakpannen worden de panlatten opgehoogd zodat er ruimte is voor een isolatielaag onder uw pannen. Na het aanbrengen van de isolatielaag worden de pannen weer teruggeplaatst.

ZOEK NIET VERDER, MAAR NEEM DIRECT CONTACT OP! DAN ONTVANGT U SNEL ONZE REACTIE.

ISOLEREN VAN PLATTE EN SCHUINE DAKEN VRAAGT OM EEN VAKKUNDIGE AANPAK

Het isoleren van schuine en platte daken moet vakkundig gebeuren. Bij gebrek aan deskundigheid ontstaan er grote risico’s, zoals schade aan hout- en/of plaatdelen. Mocht u serieus overwegen om uw dak te laten isoleren, twijfel dan niet en nodig vrijblijvend een van onze specialisten uit om een offerte op maat uit te brengen.

SIMONIS DAKWERKEN, UW ALLROUND DAKEN SPECIALIST

Of het nu over dakwerken, isoleren, onderhoud, renovatie, reparatie of nieuwe dakbedekking gaat, u kunt voor alles wat met daken te maken heeft bij ons terecht. Wij zijn binnen 24 uur op locatie, bieden 10 jaar garantie, hebben meer dan 15 jaar ervaring en geven 100% tevredenheidsgarantie.

 • Bitumen dakbedekking
 • Dakpannen daken
 • Shingles daken
 • Leien daken
 • Dakisolatie
 • Dakreiniging
 • Nokvorsten
 • Stormschade

ZOEK NIET VERDER, MAAR NEEM DIRECT CONTACT OP! DAN ONTVANGT U SNEL ONZE REACTIE.

BINNEN 24 UUR OP LOCATIE

Heeft u problemen met uw dak? Dan lossen wij die graag snel en vakkundig voor u op! In geval van spoed staat wij binnen 24 uur op uw dak.

10 JAAR GARANTIE

Voor Simonis Dakwerken zijn de kwaliteit van ons werk en van de materialen die we gebruiken prioriteit 1 en 2. Daarom kunnen wij 10 jaar garantie geven.

 

15 JAAR ERVARING

Simonis Dakwerken heeft ruim 15 jaar ervaring. Wij hebben alleen vakmensen in dienst, die u graag van advies voorzien en uw probleem oplossen.

100% TEVREDENHEIDS GARANTIE

Wij zijn pas tevreden als wij u met een goed gevoel, een grote glimlach op uw gezicht en een solide dak achterlaten. Ontdek het zelf!

 

IS HET TIJD OM UW
PROJECT TE STARTEN?

We staan telefonisch klaar voor al uw vragen of om een project te bespreken. Ook staan wij klaar bij kleine reparaties en onderhoud!

DAKWERKZAAMHEDEN LATEN
VERRICHTEN DOOR EEN PROFESSIONAL

Simonis Dakwerken helpt u graag verder!

SNEL OP LOCATIE

10 JAAR GARANTIE

15 JAAR ERVARING

100% KLANTTEVREDENHEID GARANTIE