DAKREINIGING

Om uw dak te beschermen en daardoor een langere levensduur krijgt. Het optische voordeel krijgt u er gratis bij. Ook uw dak heeft onderhoud nodig. Wanneer de algen/mos op het dak groeien tasten deze de beschermlaag van uw dakpan aan en zal de dakpan op den duur poreus worden. De algen/mos moeten eerst met hogedruk worden verwijderd. Vervolgens brengen wij een anti fouiling laag aan met schuim, deze trekt zich in de oppervlakte van uw dakpan waardoor alg en vuil zich niet op de dakpan kan nestelen. Uw dak is nu weer voor 2 tot 3 jaar beschermd. Als u iedere 2- 3 jaar de antifouiling aan laat brengen garanderen wij u dat uw dak schoon blijft.

 

BINNEN 24 UUR OP LOCATIE

Heeft u problemen met uw dak? Dan lossen wij die graag snel en vakkundig voor u op! In geval van spoed staat wij binnen 24 uur op uw dak.

10 JAAR GARANTIE

Voor Simonis Dakwerken zijn de kwaliteit van ons werk en van de materialen die we gebruiken prioriteit 1 en 2. Daarom kunnen wij 10 jaar garantie geven.

 

15 JAAR ERVARING

Simonis Dakwerken heeft ruim 15 jaar ervaring. Wij hebben alleen vakmensen in dienst, die u graag van advies voorzien en uw probleem oplossen.

100% TEVREDENHEIDS GARANTIE

Wij zijn pas tevreden als wij u met een goed gevoel, een grote glimlach op uw gezicht en een solide dak achterlaten. Ontdek het zelf!

 

IS HET TIJD OM UW
PROJECT TE STARTEN?

We staan telefonisch klaar voor al uw vragen of om een project te bespreken. Ook staan wij klaar bij kleine reparaties en onderhoud!

DAKWERKZAAMHEDEN LATEN
VERRICHTEN DOOR EEN PROFESSIONAL

Simonis Dakwerken helpt u graag verder!

SNEL OP LOCATIE

10 JAAR GARANTIE

15 JAAR ERVARING

100% KLANTTEVREDENHEID GARANTIE