SIMONIS DAKWERKEN: SPECIALIST IN
BITUMEN DAKEN

BITUMEN DAKEN ZIJN PRAKTISCH EN DUURZAAM

Bitumen dakbedekking wordt ook wel dakleer genoemd. Bitumineuze dakbedekking wordt door dakdekkers het meeste toegepast bij platte daken op bedrijfspanden, garages, dakkappellen, tuinhuizen en aanbouwen van huizen. Bitumen dakbedekking is populair vanwege de duurzaamheid, eenvoudige hanteerbaarheid en de goede hechting. De levensduur van goed onderhouden bitumen daken is gemiddeld 25 tot 30 jaar. Bitumen is zeer geschikt voor horizontale daken omdat het materiaal licht is en makkelijk te verwerken.

SIMONIS DAKWERKEN IS GESPECIALISEERD IN BITUMEN DAKEN

Heeft u problemen met uw dak zoals daklekkage, stormschade of een dakgootverstopping? Of wilt u uw dak vervangen of uitbreiden? Simonis Dakwerken is gespecialiseerd in het aanbrengen, onderhouden en repareren van bitumen daken. Wij hebben 15 jaar ervaring, bieden 10 jaar garantie en een 100% tevredenheidsgarantie. Als u contact met ons opneemt voor een offerte, komen wij binnen 24 uur langs voor een maatwerkofferte.

ZOEK NIET VERDER, MAAR NEEM DIRECT CONTACT OP! DAN ONTVANGT U SNEL ONZE REACTIE.

VOORDELEN VAN BITUMEN DAKBEDEKKING

Het onderhouden, repareren of aanbrengen van een bitumen dak is specialistisch werk. Simonis Dakwerken heeft meer dan 15 jaar ervaring waardoor u maximaal kunt profiteren van de voordelen van een bitumen dak. Voordelen van een vakkundig aangelegd bitumen dak zijn:
– Waterdicht en zeer sterk
– Recyclebaar en een lange levensduur
– Hoge kleefkracht
– Soepel materiaal, goed bewerkbaar
– Bestendig tegen UV stralen
– Weinig onderhoud
– Bestendig tegen chemische stoffen

Simonis Dakwerken adviseert in veel gevallen kiezelstenen op een bitumen dak te leggen om water te absorberen en plassen te voorkomen. De kiezelstenen zorgen ook voor isolatie, waardoor het huis of bedrijfsruimte in de zomer koeler is en in de winter beter geïsoleerd is.

Tegenwoordig is er ook zelfklevende bitumen dakbedekking op de markt. Dit is echter een soort bitumen die minder goed hecht. Hierdoor kan er eerder lekkage ontstaan. Wij gebruiken alleen kwaliteitsbitumen wat professioneel wordt aangebracht. Zo bent u verzekerd van kwaliteit en garantie.

ZOEK NIET VERDER, MAAR NEEM DIRECT CONTACT OP! DAN ONTVANGT U SNEL ONZE REACTIE.

SOORTEN BITUMEN DAKBEDEKKING

In bitumineuze dakbedekking kunnen we een onderscheid maken in 2 soorten polymeerbitumen: APP dakbedekking en SBS dakbedekking. De keuze van APP of SBS dakbedekking is afhankelijk van de situatie. Wij leggen u graag de beste keuze voor.

APP BITUMEN DAKBEDEKKING

APP bitumen dakbedekking staat voor Atactisch PolyPropyleen. Dit houdt in dat er een soort elastische kunststof is verwerkt in het dakleer. Deze elastische bitumen zorgt ervoor dat het materiaal een stuk buigzamer is om mee te werken. Daardoor is het mogelijk om het materiaal goed te kunnen bewerken als er bijvoorbeeld schoorstenen- en kachelpijpen of andere dak doorvoeren op het platte dak zitten. Daarnaast is het bestendig tegen UV stralen en heeft het ook nog eens weinig onderhoud nodig.

SBS BITUMEN DAKBEDEKKING.

SBS bitumen dakbedekking staat voor Styreen Butadieen Styreen. Dit betekent dat er een soort rubber, die op een kunstmatige manier is geproduceerd, verwerkt zit in het dakleer. Deze samenstelling zorgt er o.a. ook voor dat het soepeler wordt en een grotere kleefkracht heeft. Door de kleefkracht wordt de kans op een dak lekkage enorm klein. Een nadeel van een SBS bitumen dak is dat het wat slechter bestand is tegen Uv-stralen. Wij adviseren dan ook om kiezelstenen op het dak te leggen.

ZOEK NIET VERDER, MAAR NEEM DIRECT CONTACT OP! DAN ONTVANGT U SNEL ONZE REACTIE.

BITUMEN DAL VERVANGEN EN METEEN UW DAK LATEN ISOLEREN.

Tijdens de vervanging van uw bitumen dak kan het extra voordeel opleveren als we uw dak meteen isoleren. Wat zijn de voordelen als we meteen dakisolatie aanbrengen.
– Energiebesparing door lagere stookkosten
– Kostenvoordeel door het aanbrengen van bitumen en isolatie in een handeling te doen
– Ontlasting van het milieu, door minder CO2-uitstoot
– Subsidie en speciale financieringsmogelijkheden.
Lees hier meer over het isoleren van bitumen daken door Simonis Dakwerken.

SIMONIS DAKWERKEN, UW ALLROUND DAKEN SPECIALIST

Of het nu over dakwerken, onderhoud, renovatie, reparatie of nieuwe dakbedekking gaat, u kunt voor alles wat met daken te samaken heeft bij ons terecht. Wij zijn binnen 24 uur op locatie, bieden 10 jaar garantie, hebben meer dan 15 jaar ervaring en geven 100% tevredenheidsgarantie.

SIMONIS DAKWERKEN IS GESPECIALISEERD IN:

  • Bitumen dakbedekking
  • Dakpannen daken
  • Shingles daken
  • Leien daken
  • Dakisolatie
  • Dakreiniging
  • Nokvorsten
  • Stormschade

BINNEN 24 UUR OP LOCATIE

Heeft u problemen met uw dak? Dan lossen wij die graag snel en vakkundig voor u op! In geval van spoed staat wij binnen 24 uur op uw dak.

10 JAAR GARANTIE

Voor Simonis Dakwerken zijn de kwaliteit van ons werk en van de materialen die we gebruiken prioriteit 1 en 2. Daarom kunnen wij 10 jaar garantie geven.

 

15 JAAR ERVARING

Simonis Dakwerken heeft ruim 15 jaar ervaring. Wij hebben alleen vakmensen in dienst, die u graag van advies voorzien en uw probleem oplossen.

100% TEVREDENHEIDS GARANTIE

Wij zijn pas tevreden als wij u met een goed gevoel, een grote glimlach op uw gezicht en een solide dak achterlaten. Ontdek het zelf!

 

IS HET TIJD OM UW
PROJECT TE STARTEN?

We staan telefonisch klaar voor al uw vragen of om een project te bespreken. Ook staan wij klaar bij kleine reparaties en onderhoud!

DAKWERKZAAMHEDEN LATEN
VERRICHTEN DOOR EEN PROFESSIONAL

Simonis Dakwerken helpt u graag verder!

SNEL OP LOCATIE

10 JAAR GARANTIE

15 JAAR ERVARING

100% KLANTTEVREDENHEID GARANTIE