Meteen naar de content

Dakpannen daken

Bent u toe aan een renovatie van uw pannendak, of wilt u een controle uit laten voeren om na te gaan wat voor u de beste optie is? Wij kunnen alle soorten dakpannen aanbieden, keramische of geglazuurde pannen, platte- of oud Hollandse pan u noemt het maar. Dakpannen worden al jaren gebruikt voor de dakbedekking van hellende daken ( schuin dak ). De prijs-kwaliteitsverhouding is erg goed, zeker in verhouding tot de levensduur van deze vorm van dakbedekking. Het is niet voor niets dat er heel veel daken in Nederland al jarenlang voorzien zijn met oude dakpannen.

Binnen 24 uur op locatie

Heeft u problemen met uw dak? Dan lossen wij die graag snel en vakkundig voor u op! In geval van spoed staat wij binnen 24 uur op uw dak.

10 jaar garantie

Voor Simonis Dakwerken zijn de kwaliteit van ons werk en van de materialen die we gebruiken prioriteit 1 en 2. Daarom kunnen wij 10 jaar garantie geven.

15 jaar ervaring

Simonis Dakwerken heeft ruim 15 jaar ervaring. Wij hebben alleen vakmensen in dienst, die u graag van advies voorzien en uw probleem oplossen.

100% tevredenheids garantie

Wij zijn pas tevreden als wij u met een goed gevoel, een grote glimlach op uw gezicht en een solide dak achterlaten. Ontdek het zelf!

Is het tijd om uw project te starten?

We staan telefonisch klaar voor al jouw vragen of om een project te bespreken. Ook staan wij klaar of om direct langs te komen voor reparaties

BEL 010 846 4172OFFERTE AANVRAGEN

DAKWERKEN LATEN VERRICHTEN DOOR EEN PROFESSIONAL?

Simonis Dakwerken helpt u graag verder!

SNEL OP LOCATIE

10 JAAR GARANTIE

15 JAAR ERVARING

100% KLANTTEVREDENHEID GARANTIE