Meteen naar de content

BITUMEN DAKEN

Bitumeneuze dakbedekking(dakleer) is al jaren een zeer geliefd product en wordt dan ook op de meeste platte daken in Nederland gebruikt. Deze soort dakbedekking komt ook veelal voor bij bedrijfspanden, garages, dakkapellen en tuinhuizen. Door de duurzaamheid, eenvoudige hanteerbaarheid en perfecte hechting is een bitumeneuze dakbedekking ook voor u een zeer goede keuze.

Binnen 24 uur op locatie

Heeft u problemen met uw dak? Dan lossen wij die graag snel en vakkundig voor u op! In geval van spoed staat wij binnen 24 uur op uw dak.

10 jaar garantie

Voor Simonis Dakwerken zijn de kwaliteit van ons werk en van de materialen die we gebruiken prioriteit 1 en 2. Daarom kunnen wij 10 jaar garantie geven.

15 jaar ervaring

Simonis Dakwerken heeft ruim 15 jaar ervaring. Wij hebben alleen vakmensen in dienst, die u graag van advies voorzien en uw probleem oplossen.

100% tevredenheids garantie

Wij zijn pas tevreden als wij u met een goed gevoel, een grote glimlach op uw gezicht en een solide dak achterlaten. Ontdek het zelf!

Is het tijd om uw project te starten?

We staan telefonisch klaar voor al jouw vragen of om een project te bespreken. Ook staan wij klaar of om direct langs te komen voor reparaties

BEL 010 846 4172OFFERTE AANVRAGEN

DAKWERKEN LATEN VERRICHTEN DOOR EEN PROFESSIONAL?

Simonis Dakwerken helpt u graag verder!

SNEL OP LOCATIE

10 JAAR GARANTIE

15 JAAR ERVARING

100% KLANTTEVREDENHEID GARANTIE